Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

Βούτυρο στο ψωμάκι τους

Σήμερα το πρωί, κατά τις 10.30 δηλαδή, όχι και αξημέρωτα, άνοιξα λίγο την τηλεόραση, περισσότερο από συνήθειο, παρά για να δω κάτι. Τσουπ, ξεπρόβαλε το θεματάκι. Τελικά λέει το παιδί είναι του Πασχάλη. Ποιό παιδί ρε παιδιά;;;; και ποιανού Πασχάλη;;;; Έπαθα σοκ. Και δώς του οι συνδέσεις, και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, με τη μάνα του παιδιού Πασχάλη, με το δικηγόρο της μάνας του παιδιού Πασχάλη, με το δικηγόρο του Πασχάλη, με τη γυναίκα του Πασχάλη, με τον Πασχάλη. (Τελικά κατάλαβα, ποιανού Πασχάλη. Του τραγουδιστή... "όταν πηγαίναμε μαζί σχολείοοοοοοο". Κι εγώ που νόμιζα, του Πασχάλη του χήνου, από τα μίκυ μάους... - αλήθεια, Πασχάλη δεν τον λένε;;)

ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μετά σου λέει ότι ο λαός έχει προβλήματα, ότι τα πράγματα πάνε απ' το κακό στο χειρότερο, ότι.... ότι.... ότι....

Ρε τι λέτε ρε... Με τι ασχολείστε.... Εδώ τελικά αποδείχθηκε ότι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ κι εσείς βαυκαλίζεστε με άνευ σημασίας θέματα...

Πάντως είναι η καλύτερη των δημοσιογράφων. Όχι όλων, αυτών που ασχολούνται με ... πως να το χαρακτηρίσω... καλλιτεχνικό ρεπορτάζ;;; Έστω καλλιτεχνικό. Βούτυρο στο ψωμάκι τους. Εκεί που θα ασχολιόνταν με το που πέρασε ο κάθε διάσημος τις διακοπές του, με το αν ή όχι είναι καυτές οι νύχτες στην Αράχοβα ή στα 5-6-7 πηγάδια (ποτέ δεν θυμάμαι πόσα είναι αυτά τα πηγάδια...), βρήκαν θεματάκι. Άφησαν το Λαζόπουλο (ευτυχώς Παναγία μου, δεν αντέχεται άλλο η φρενίτιδα αυτή: τα παιδικά χρόνια του Λ., τα εφηβικά, τα πανεπιστημιακά, η μάνα του, το παιδί του, οι εχθροί και οι φίλοι του.... ΕΛΕΟΣ!!!!) και έπιασαν τον Πασχάλη. Άντε να δούμε. Θα μου πεις κλείσε την τηλεόραση. Την έκλεισα, αλλά και τώρα που την ξανάνοιξα, πάλι τα ίδια λένε. Και ήθελα να ρωτήσω και κάτι. Αυτή η μάνα του παιδιού Πασχάλη απ' το πρωί, απ' όσο καταλαβαίνω, μιλάει από κανάλι σε κανάλι. Αυτό το παιδάκι (του Πασχάλη, μην ξεχνιόμαστε) τι κάνει; Έφαγε; Ξεσκατίστηκε; Πλύθηκε; Τι;;;;;;;; Χώρια που θα της έχει γίνει και το κεφάλι καζάνι. Το φαντάζεστε; Μιλάει ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο, και όχι μόνο αυτό, αλλά λέει και ακριβώς τα ίδια πράγματα. Τσ, τσ, τσ... βαρετό.

Άντε... και καλή χρονιά να έχουμε...

(η αλήθεια είναι ότι άλλο πράγμα ήθελα να γράψω, αλλά δεν άντεχα, έγκωσα η γυναίκα...)

4 σχόλια:

cinderella είπε...

Τελικά το παιδί ήταν του Πασχάλη;; Μην με τρελαίνεις!! Ο Πασχάλης βγήκε σε κανέα κανάλι; Η γυναίκα του; Τα υπόλοιπα παιδιά του; Ο Παπανώτας τι είπε; Η ξανθιά στο ALTER; Μήπως παρεπιπτόντως έχω αφήσει εδώ ένα κουτάκι lexotanil;; Τις καλημέρες μου ταξιτζού μου!!

taxitzou είπε...

καλημέρα cinrerella!

δικά σου είναι τα λεξοτανίλ που ήπια;;;;

Για τον Παπανώτα δεν ξέρω...
μου διέφυγε... φτου ρε γαμώτο... και τώρα δε θα έχω ολοκληρωμένη άποψη... δε θα φάω το μεσημέρι...για τον ύπνο δεν το συζητώ...πάλι άγρυπνη θα μείνω...

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Αφήστε κανα' lexotanil και για μας ρε παιδιά γιατι αν ο Παπανώτας εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες περί της πατρότητας του παιδιού του Πασχάλη(!?) πως θα μας βγεί τούτη η χρονιά, ακόμα δε μας μπήκε?
Καλή χρονιά!!

taxitzou είπε...

συγγνώμη, αλλά ο καθένας με τα χάπια του...